کروم بوک های دوست داشتنی (بهترین کروم بوک های نیمه دوم 2022)
سیستم عامل کروم بوک برای اولین بار در سال 2011 منتشر شد. اما از آن زمان تا به حال راه زیادی را پیموده و فقط به وب متکی نیست. همچنین ویژگی هایی را داراست که با رقیب های خود ویندوز و مک رقابت می کند.
اگر فقط به دنبال دستگاهی هستید که کار های روزانه را انجام دهید، کروم بوک یک انتخاب جذاب می باشد. علی رغم اینکه نسبت به سایر لپ تاپ ها قدرت کمتری دارد ، اما معمولا سریع تر هستند. برای افرادی که وب گردی، چک کردن ایمیل ها، تولید محتوا، ترید، انجام می دهند، کروم بوک یک انتخاب بسیار مناسب و تمام نیازهای شما را فراهم می کند.
ما در اینجا برند هایی را با قیمت های مختلف درج کرده ایم، که همه آنها به طور کامل بررسی و رتبه بندی شده اند. بعضا برخی از مدل ها ممکن است یک یا دو سال از عمرشان گذشته باشد، اما هنوز به طور گسترده در دسترس هستند و ارزشمند هستند. همچنین سیستم عامل کروم بوک به سرعت لپ تاپ های ویندوزی کار نمی کند.
Acer ChromeBook Spin 713 .1
نقاط قوت
+ نمایشگر عالی
+ عمر باتری عالی
+ عملکرد خوب
نقاط ضعف
– کیبورد اسفنجی
– صدای فن در بعضی مواقع زیاد
ایسر لپ تاپ های کروم بوک خود را با اسپین 713 بروزرسانی می کند که عملکرد عالی را با صفحه نمایش زیبا و نسبت تصویر 3:2 و پورت های مناسبی ارائه می دهد.
قابلیت 360 درجه این کروم بوک یک طراحی همه کاره برای شما به ارمغان می آورد و همه چیز روی یک پردازنده نسل 10 اینتل و حافظه 128 گیگابایتی پیاده شده است. مدل ارزان تر هم با پردازنده Pentium و نیمی از حافظه نیز موجود می باشد.
این یک لپ تاپ قدرتمند است، برای کسانی که کروم بوک با امکاناتی خوب می خواهند، بدون اینکه برای سیستم عامل هزینه ای اضافی پرداخت کنند.
Google Pixelbook Go .2
نقاط قوت
+ صفحه نمایش عالی
+ عملکرد مناسب
+ وب کم عالی
نقاط ضعف
– قیمت بالا
پیکسل بوک Go یک لپ تاپ درجه یک از نظر عمر باتری و عملکرد می باشد. همچنین پیکسل بوک نسبت به قبل مقرون به صرفه تر بوده ، و شاید این موضوع خنده دار باشد، در مقایسه با اکثر کروم بوک ها همچنان گران است.
کیبورد فوق العاده بی صدا ، ویژگی های دیگری مانند وب کم با کیفیت، این کروم بوک را یک گزینه ی ایده آل برای کارمندان دور کار تبدیل کرده است.
در دو مدل این کروم بوک عرضه می شود که اگر بخواهید حافظه ذخیره سازی بیشتری داشته باشید قاعدتا قیمت بالاتری هم باید پرداخت کنید.
HP Chromebook X360 14c .3
نقاط قوت
+ عملکرد سریع
+ بلنگو های منحصر به فرد
+ قطعات یکپارچه
نقاط ضعف
– نمایشگر بازتابی (غیر مات)
ممکن است کاملا نتواند از رقبای خود، ایسر و گوگل پیشی بگیرد، اما اچ پی با معرفی کروم بوک X360 کار بسیار خوبی انجام داده است.
با قیمت مناسب و به لطف طراحی 360 درجه ، و صفحه نمایش لمسی 14 اینچی ، یک دستگاه همه کاره را در اختیار دارید، حتی اگر بازتاب نور شما را اذیت کند.
کیفیت ساخت عالی و همچنین مشخصاتی با پردازنده Core i3 و رم 8 گیگابایتی دارد. صفحه کلید نرم و راحت ، بلندگو های Bang & Olufsen صدایی رسا را به شما ارائه می دهد. کروم بوکی که در اختیار دارید می توانید برای طیف وسیعی از کارها به آن اعتماد کنید.
Acer Chromebook flip CX5 .4
نقاط قوت
+ صفحه نمایش بزرگ
+ عمر باتری معقول
+ عملکرد سریع
نقاط ضعف
– نمایشگر کم نور
– لبه های ناهموار روی صفحه
– نام پد کوچک
فلیپ CX5 با قطعات قدرتمند برای کروم بوک ، مبتنی بر پردازنده های اینتل tiger lake core i3 و i5 به همراه 8 گیگابایت رم ، یکی از قدرتمند ترین های موجود بازار است.
عمر باتری قابل قبول است، با یک بار شارژ در حدود 10 ساعت کار می کند. و همچنین صفحه نمایش بزرگ برای افرادی که تولید محتوا انجام می دهند، یک مزیت عالی می باشد.
اگر میخواهید صفحه نمایش بزرگ در کنار مشخصات قدرتمند داشته باشید، فلیپ cx5 گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.
Lenovo Thinkpad C13 Yoga .5
نقاط قوت
+ مجهز به قلم
+ کیفیت ساخت خوب
نقاط ضعف
– عمر باتری ضعیف
– دوربین های متوسط
اگر یک کروم بوک خوش ساخت و مقاوم می خواهید ، این تینک پد شما را ناامید نخواهد کرد.
صفحه کلید عالی، صفحه نمایش خوب، مجهز به قلم و از طرف دیگر باتری ضعیف تر از انتظارات ما بود، و در بخش بازی هم مشکلاتی تجربه کردیم که زیاد توقعی نمی توان از یک کروم بوک داشت، و در آخر وب کم نیز متوسط عمل کرد.
Acer Chromebook 515 .6
نقاط قوت
+ صفحه نمایش جذاب 15.6
+ حافظه رم و ذخیره سازی بالا
+ عملکرد عالی
نقاط ضعف
– صفحه کلید اسفنجی
– عمر باتری متوسط
– صفحه نمایش غیر لمسی
این کروم بوک با صفحه نمایش IPS فول اچ دی که یکی از بهترین پنل های موجود می باشد، دارای سیستم عامل Chrome os می باشد. همچنین جزئیات زیاد و رنگ های زنده ای را ارائه می دهد ،در حالی که اندازه 15.6 اینچی از بسیاری از رقبا خود بزرگ تر است، و در انتها این دستگاه دارای پوشش مات که نسبت به صفحه نمایش براق بازتاب کمتری دارد.
از دیگر ویژگی های این مدل می توان به پردازنده اینتل Core i3 و Core i5 نسل یازدهم و 8 گیگابایت رم اشاره کرد، که به معنای عملکرد قابل قبول این کروم بوک می باشد. یک اس اس دی 128 گیگابایت شاید کمی مقدار آن کم باشد، اما با توجه به اجبار سیستم عامل کروم به فضای ابری نباید مشکل ساز باشد.
کروم بوک 515 با پورت ها و صفحه کلید اسفنجی امکانات زیادی دارد و اگر می خواهید یک روز کامل از شارژ کردن دور بمانید ، این گزینه ارزش بررسی کردن دارد.
Asus Chromebook C423NA .7
نقاط قوت
+ قیمت مقرون به صرفه
+ طراحی جذاب
+ کیبورد عالی
نقاط ضعف
– عمر باتری غیر استاندارد
C423NA یکی دیگر از کروم بوک های کلاسیک ایسوس است، که لپ تاپی را برای کار های روزمره با هزینه کم در اختیار شما می گذارد. از نظر طراحی زیبا به نظر می رسد، به سبب سبک بودن قابل حمل و صفحه کلید آسانی دارد.
عمر باتری آن محدود می باشد و نمی توان آن را بدون شارژر همه جا استفاده کرد . همچنین عملکرد ضعیفی برای کار های سنگین دارد.
اگر کروم بوک با کیفیتی می خواهید که از پیکسل بوک Go مقرون به صرفه تر باشد، ایسوس C423NA گزینه مناسبی می باشد.
Lenovo Ideapad 3 .8
نقاط قوت
+ طرحی هوشمند
+ عمر باتری قابل قبول
+ کیبورد عالی
نقاط ضعف
– نمایشگر کم رنگ
– فقط مناسب کار های سبک
اگر به دنبال یک کروم بوک هستید که تمام کار های روزانه را پوشش دهد ، مانند وب گردی ، کار کردن با آفیس ، بررسی شبکه های اجتماعی و تولید محتوا ، لنوو آیدیاپد 3 گزینه بسیار خوبی می باشد.
نمی توان گفت این کروم بوک صفحه نمایش خوبی را به شما ارائه می دهد، همچنین وب کم آن کمی ضعیف است، اما با این قیمت بهترین عملکرد را در نوع خودش ارائه می دهد.
طراحی خوب و صفحه کلید مناسبی دارد و از عمر باتری خوبی بهره می برد ، قبل از خرید به این نکته توجه داشته باشید که فقط برای کارهای سبک روزانه مناسب می باشد.
Lenovo Ideapad 3 Duet .9
نقاط قوت
+ طراحی هیبریدی جذاب
+ همراه با کیبورد
+ قیمت ارزان
نقاط ضعف
– صفحه نمایش کوچک
– قدرت پردازش ضعیف
یک کروم بوک 2 در 1 کوچک و جذاب داریم که شاید از نظر عملکرد کمی ضعیف باشد اما از زاویه دیگر می توان به عنوان سرگرمی به آن نگاه کرد که دوئت مورد انتظار ما بود.
این کروم بوک هم سیستم عامل کروم را داراست، هم اندروید و همه اینها در یک دستگاه مقرون به صرفه وجود دارد.
یکی از قابلیت های خوب این دستگاه جدا کردن کیبورد می باشد که باعث می شود این کروم بوک به یک دستگاه اندرویدی تبدیل شود. اما یک ایرادی که به کیبورد این دستگاه میشود گرفت فشرده بودن کلید ها می باشد که در جلسات طولانی برای تایپ توصیه نمی شود.
Acer Chromebook 314 .10
نقاط قوت
+ طراحی ساده و زیبا
+ عمر باتری عالی
+ پورت های مناسب
نقاط ضعف
– بدون صفحه نمایش لمسی
– نمایشگر متوسط
ایسر کروم بوک 314 لپ تاپ مقرون به صرفه ای که برای کار های روزانه به اندازه کافی خوب است.
عملکرد خوب دستگاه ، سبک وزن بودن ، باتری خوب ،همه این ها توانایی های ایسر کروم بوک 314 هستند که شما را برای خرید آن تقریبا قانع می کند.
کروم بوک 314 ایسر شما را شگفت زده نخواهد کرد ، مگر اینکه نسخه فول اچ دی 64 گیگابایت آن را با قیمتی مشابه پیدا کنید.
نویسنده :
محمدجواد علیپور
محمد جواد متولد 1374 و فارغ التحصیل کارشناسی مدیریته که به دلیل علاقه زیادش به تکنولوژی ، در واحد تولید محتوای مجموعه مشهدکالا حضور داره وعلاوه بر مباحث مربوط به علم و فناوری ، تحلیل بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال هم یکی دیگه از حیطه های فعالیتش هست.