بهترین لپ تاپ های سال 2021
انتخاب لپ تاپ مناسب یکی از مهم ترین مراحل خرید این محصول دیجیتال پر کاربرد است. استفاده از لپ تاپ در سال های اخیر بدلیل دورکاری افزایش چشمگیری داشته است و تقریبا همه افراد در هر کار و رشته تحصیلی، نیاز به تهیه یک لپ تاپ مناسب دارند. انتخاب لپ تاپ مناسب طبیعتا شامل موارد گسترده ای است که می توانید در مطلب "راهنمای خرید لپ تاپ" در مورد آن مطالعه کنید ، اما برند همیشه جزو اساسی ترین و شاید اولین معیارهای انتخاب لپ تاپ بوده است. این که بگوییم به برند توجه نکنید و فقط به مشخصات لپ تاپ دقت کنید طبیعتا کار هوشمندانه ای نیست، اما این سوال که برند مورد علاقه شما چه جایگاهی در بین رقبا دارد، سوال مهمی می تواند باشد که در پی پاسخ دادن به آن هستیم؟
انتهای هر سال میلادی یکی از مهمترین زمان هایی است که "برترین" های هر بخش منتشر می شوند و می توان رده بندی کالاها ، افراد ، شرکت ها و ... را مشاهده کرد. لپ تاپ ها هم از این قاعده مستثنی نیستند و یکی از معتبر ترین معیارهای این رده بندی سایت laptopmag.com می باشد. طبق آمار منتشر شده از سایت که هر سال بهترین برندها را در یک مدت زمان مشخص ارزیابی می کند امسال (از 15 می 2020 تا 15 می 2021) ایسوس، قهرمان این رده بندی اعلام شده است.
ایسوس در طول سال ها به طور مداوم سیستم هایی تولید می کرد که در عین بهره مندی از قدرت بالا، به همان اندازه زیبا و جدید نیز بودند. علاوه بر این، ایسوس همیشه نمایشی خوبی از مدل های مختلف لپ تاپ از کروم بوک ها گرفته تا لپ تاپ های تخصصی گیمینگ ، ارائه داده است.
امتیاز کلی این رده بندی از 100 محاسبه شده است و ایسوس با کسب امتیاز 88 مقام اول، دل با امتیاز 85 و اچ پی با 82 امتیاز مقام های دوم و سوم این لیست را به دست آوردند.
1. ایسوس Asus
شرکت ایسوس بعد از سال ها ارائه ویژگی های نوآورانه، مخاطره آمیز و طراحی باشکوه سر انجام به نتیجه دلخواه خود رسید و توانست به اوج برسد و تاج را از آن خود کند. اگر می خواهید لپ تاپی با قیمت مناسب و با قابلیت های بسیار حرفه ای تهیه کنید، ایسوس می تواند برند اول شما در سال 2021 باشد.
2. دل Dell
نوآورانه، اولین کلمه ای است که وقتی به برند دل فکر می کنیم به ذهن می رسد. این غول فناوری، با سری محبوب XPS خود پیش قدم در تولید نمایشگر کاملا بدون حاشیه است. این نگاه نوآوری به دل Dell کمک کرد تا ضمن کسب مقام دوم بتواند برای رسیدن به رتبه اول این رقابت در سال های آتی دورخیزی جاه طلبانه داشته باشد.
3. اچ پی HP
ممکن است اچ پی همیشه برای لپ تاپ هایش شهرت نداشته باشد، اما جدیدترین لپ تاپ های اچ پی با طراحی خلاقانه و خوبی که دارند واقعا سطح این برند را بالا برده اند. نوت بوک های فعلی اچ پی سریع، قدرتمند و کاربردی برای مصرف کننده ها هستند.
4. ام اس آی MSI
ام اس آی، این برند محبوب که در ایران نیز تولید می شود با کسب 78 امتیاز نه تنها امسال از مقام دو رقمی خارج شد، بلکه توانسته است خودش را به 5 برند برتر لپ تاپ برساند و بیشترین پیشرفت را در بین رقبا داشته باشد. این شرکت علاوه بر اینکه لپ تاپ های بازی اش را ارتقا داد، محصولات خود را نیز گسترش داده است و طراحی لپ تاپ های پرچمدار را دوباره شروع کرده است.
5. لنوو Lenovo
لنوو به لطف گستره وسیع محصولاتش ، به ویژه سری لپ تاپ های Thinkpad، جایگاه پنجم را حفظ کرده است. به نوعی این شرکت توانست عملکرد بهترین لپ تاپ های تجاری ش را افزایش دهد. اما کم اهمیت دادن به نوآوری باعث شد تا این برند نتواند در سال 2021 به مقام های بالاتر برسد.
6. ایسر Acer
ایسر امسال ثابت کرد که به لطف مشخصات قدرتمند و قیمت مناسب، می تواند با غول های این صنعت به خوبی رقابت کند و آنها را به چالش بکشد و عملکرد مناسبی داشته باشد. با این حال، این برند اصالتا تایوانی نتوانست از رتبه ششم بالاتر برود.
6. ریزر Razer
ریزر با کسب 76 امتیاز به صورت مشترک با ایسر در جایگاه ششم قرار گرفته است. این برند به خاطر لوازم جانبی بازی پر زرق و برق و متمایز خود، شناخته شده است و در سال های اخیر نیز جای پای خود را میان کاربران ایرانی بخصوص در بین گیمر ها باز کرده است و با طراحی های خاص خود نوید سال های درخشان تری را می دهد.
8. سامسونگ Samsung
سامسونگ بعد از یک برگشت باورنکردنی از آخرین جایگاه در بهترین برند های 2019 به رتبه هفتم امسال رسید. هنوز پیشرفت های زیادی وجود دارد که این شرکت می تواند کسب کند، اما سامسونگ با طراحی جسورانه و رنگارنگ لپ تاپ های خود، همه را تحت تاثیر قرار داده است.
8. آلینور Alienware
امسال شاهد سقوط برند Alienware از رتبه چهارم، به هشتم هستیم. به نظر Laptapmag این برند در میانه یک تحول قرار دارد و در سال جدید موفقیت های زیادی از الین ور انتظار دارد و امکان بازگشت قهرمانانه این برند نزدیک است.
9. اپل Apple
چیزی که باعث پایین آمدن رتبه اپل شده است، عدم ارائه پیشنهادات متنوع اپل برای مصرف کنندگان و محصولات گران قیمت اپل بوده است. با اینکه ما درک می کنیم اپل یک برند لوکس می باشد اما نتوانسته نیاز طرفداران ثروتمند اش را تامین کند و با کسب 73 امتیاز در جایگاه نهم قرار گرفته است.
11. مایکروسافت Microsoft
با توجه به عملکرد خوبی که مایکروسافت امسال داشته است، اما باز هم در این رده بندی رتبه آخر را به دست آورد. این کمپانی، لپ تاپ های بسیار خوبی تولید کرده است ولی از بسیاری از جهات نیز مایکروسافت هنوز به ایده آل نرسیده است و هنوز جای پای خود را میان کاربران تثبیت نکرده است.
معیارهای رتبه بندی
سوالی که ممکن است مطرح شود این است که این برند ها با چه شاخص هایی ارزیابی شدند؟
رده بندی بر اساس 5 شاخص کلیدی : نظرات و نقد و بررسی ها(Reviews) ، طراحی(Design) ، پشتیبانی فنی و گارانتی(Support) ، نوآوری(Innovation) و ارزش خرید(Value) انجام شده است و جزئیات امتیاز دهی آن ها طبق تعاریف زیر انجام می شوند.
نظرات، نقد و بررسی (40 امتیاز)
مهمترین جنبه ارزیابی هر برند کیفیت محصولات آن است. برای به دست آوردن امتیاز نقد و بررسی محصولات هر برند، میانگین امتیازهای هر برند به همراه 0.75 امتیاز برای هر انتخاب برتر منتقدان در نظر گرفته شده است.
طراحی (15 امتیاز)
ما معمولا یک لپ تاپ را از روی جنس بدنه ، زوایا، رنگ و به طور کلی شکل ظاهری آن می شناسیم و از آن جایی که هیچ دو لپ تاپی شبیه هم نیستند، هر برند زبان طراحی متفاوتی دارد که مبنای امتیاز دهی طراحی، به آن برند محسوب می شود.
پشتیبانی فنی و گارانتی (20 امتیاز)
وقتی شما لپ تاپی را خریداری می کنید ، نیاز دارید که بدانید آیا شرکت تولید کننده لپ تاپ، پای کیفیت محصولاتش ایستاده است یا نه ؟ و در حل مشکل فنی تا چه حد کمک کننده می باشد.
نوآوری (10 امتیاز)
بازار لپ تاپ به سرعت در حال پیشرفت و حرکت است و اگر شرکتی ثابت بماند توسط رقبا به عقب رانده می شود. برای شاخص نوآوری، امتیاز هایی بر اساس توانایی برند در پیشرفت بازار از طریق اجرا یا توسعه فناوری های جدید و همچنین ریسک پذیری، در نظر گرفته شده است.
ارزش و انتخاب (15 امتیاز)
در امتیاز دهی به این دسته بندی، به قیمت گذاری مناسب لپ تاپ و امکاناتی که در قبال هزینه پرداختی ارائه می شود، توجه شده است.